Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29957
Назва: Перспективи розвитку електонної торгівлі в Україні в умовах цифровізації економіки
Автори: Іпполітова І. Я.
Теми: цифрові технології
електронна торгівля
процес здійснення електронної торгівлі
інтернет-магазин
маркет-плейс
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Іпполітова І. Я. Перспективи розвитку електонної торгівлі в Україні в умовах цифровізації економіки / І. Я. Іпполітова / Економіка і суспільтво. – 2023. – № 47.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена актуальним питанням використання цифрових технологій, які стають необхідною вимогою для подальшого функціонування бізнесу. Визначено різницю між поняттями «електронна торгівля» та «електронна комерція». Наведено фактори, що вплинули на розвиток електронної торгівлі. Розглянуто понятійний апарат здійснення електронної торгівлі: визначено об’єкти та суб’єкти, засоби та технології, фактори впливу. Досліджено переваги та можливості, що виникають під час здійснення електронної торгівлі як для продавця, так і покупця. Проаналізовано поточний стан та показники рівня запровадження інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах України. Розглянуто тенденції розвитку електронної торгівлі в Україні. Визначено перешкоди, що виникають під час здійснення електронної торгівлі. Запропоновано можливі шляхи вирішення проблем в умовах цифровізації бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29957
Розташовується у зібраннях:Статті (ПіТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іпполітова_стаття_Електронна торгівля.pdf212,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.