Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29950
Title: Міжнародні відносини та світова політика. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" освітньої програми "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Кузь О. М.
Коротков Д. С.
Keywords: методичні рекомендації до написання курсової роботи
курсова робота
міжнародні відносини
світова політика
світова політика
Issue Date: 2023
Citation: Міжнародні відносини та світова політика. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" освітньої програми "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. М. Кузь, Д. С. Коротков; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (139 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 32 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 26-27.
Abstract: Подано методичні рекомендації до виконання та захисту курсової роботи. Уміщено основні вимоги до обсягу, оформлення, структури та змісту розділів курсової роботи. Наведено можливу тематику робіт і список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" освітньої програми "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29950
Appears in Collections:Методичні матеріали (МВПНіПФ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023-Кузь ОМ, Коротков ДС.pdf591,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.