Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29798
Назва: Корпоративна соціальна відповідальність міжнародного підприємництва
Автори: Іванієнко В. В.
Шипова Д. А.
Теми: корпоративне управління
соціальна відповідальність бізнесу
корпоративна соціальна відповідальність
характеристики соціальної відповідальності
вітчизняна модель корпоративної соціальної відповідальності
міжнародна підприємницька діяльність
інтернаціоналізація бізнесу
сталий розвиток
стратегія розвитку
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Іванієнко В. В. Корпоративна соціальна відповідальність міжнародного підприємництва / В.В. Іванієнко, Д.А. Шипова // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. - 2022. - №1 (34). - С. 3-10.
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито сутність корпоративної соціальної відповідальності та її вплив на діяльність підприємства, визначено особливості реалізації корпоративної соціальної відповідальності українськими підприємствами та перешкоди на шляху до розвитку корпоративної соціальної відповідальності бізнесу для забезпечення розвитку його міжнародної підприємницької діяльності. Окремо розглянуто умови, у яких формувалася корпоративна соціальна відповідальність бізнесу в Україні в нових умовах господарювання та розвитку рівнів його інтернаціоналізації. Обґрунтовано шляхи впровадження та підтримки корпоративної соціальної відповідальності бізнесу для забезпечення його сталого розвитку у міжнародній підприємницькій діяльності. Надано рекомендації щодо державного регулювання розвитку корпоративної соціальної відповідальності бізнесу на сучасному етані його розвитку в Україні та у міжнародній підприємницькій діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29798
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕВ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.