Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29678
Название: Концептуальні підходи до формування структури управління компетентною організацією
Авторы: Лепейко Т. І.
Грузіна І. А.
Ключевые слова: структура управління
компетентна організація
компетентність
управління
організація
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Лепейко Т. І. Концептуальні підходи до формування структури управління компетентною організацією / Т. І. Лепейко, І. А. Грузіна // Економічний простір: Збірник наукових праць. – Дніпро: ПДАБА, 2023. –№ 184. – С. 107-113.
Краткий осмотр (реферат): Нестабільність політичного та соціально-економічного стану української економіки, глобалізація світового господарства та свідома орієнтація нашої країни на інтеграцію до економічного життя Європи, обумовлює складність умов функціонування вітчизняних організацій, висуваючи нові вимоги до діяльності та розвитку, змушуючи швидко адаптуватись до динамічних змін. Ключову роль у даному процесі відіграє компетентність організації, як передумова набуття конкурентних переваг, досягнення успіху на внутрішньому та зовнішньому ринках. Все частіше у наукових дослідженнях підкреслюється роль структури управління організацією як важливого чинника забезпечення компетентності у сучасних умовах. У статті досліджено підходи до формування структури управління, сформовано типологію організаційних структур, визначено їх переваги та недоліки, можливості застосування для побудови компетентної організації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29678
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.