Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29389
Название: Про реалізацію прав та свобод української жінки у радянський період : історико-культурні аспекти питання
Авторы: Свинаренко Н. О.
Ключевые слова: радянське суспільство
образ жінки-матері
образ жінки-трудівниці
права і свободи жінок
робітниці
селянки
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Свинаренко Н. О. Про реалізацію прав та свобод української жінки у радянський період : історико-культурні аспекти питання / Н.О. Свинаренко // Реалізація гендерної політики в умовах суспільних трансформацій: матеріали науково-практичної конференції, 27 квітня 2023 р. : тези допов. - Черкаси: Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова, 2023. - С. 89-91 [укр., анг., мови].
Краткий осмотр (реферат): Дана робота є спробою аналізу історико-культурних аспектів реалізації прав і свобод української жінки у часи СРСР. Зазначено, що у радянському суспільстві українська жінка була звичайним винтиком, котрий мусив жити за законами таоталітарного радянського соціуму; обов'язків українська жінка-трудівниця мала безліч, а щодо реалізації її особистих прав та свобод, то це питання було далеко не першочерговим (ключовим вважалося право на працю). На думку архітекторів радянського суспільства щастя українській жінці мають приносити щоденна праця на благо суспільства та виховання дітей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29389
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Свинаренко_.pdf415,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.