Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29191
Название: Педагогічні та інфокомунікаційні технології у методиці викладання іноземної мови
Авторы: Драган О. А.
Ключевые слова: педагогіка
інформаційні технології
віртуальне середовище
методика
комп’ютерна лінгводидактика
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Драган О. А. Педагогічні та інфокомунікаційні технології у методиці викладання іноземної мови / О. А. Драган // Застосування технологій дистанційного навчання у закладах вищої освіти при викладанні іноземної мови професійного спілкування в умовах воєнного часу: переваги та недоліки, проблемні питання, перспективи розвитку : тези доповідей Міжвузівського заочного методичного семінару, 21 лютого 2023 р. - Харків: Національна академія Національної гвардії України, 2023. - C. 38-40.
Краткий осмотр (реферат): У роботі визначено особливості процесу розвитку освітніх педагогічних технологій на сучасному етапі. Вказано на важливість впровадження інформаційних технологій та на їх інноваційне оновлення, що сприяє формуванню глобальної інформаційної інфраструктури. З’ясовано специфіку умов використання технологічного середовища, яке присутнє у педагогічних технологіях, насамперед у методиці викладання іноземних мов. Наголошено на особливостях функціонування інформації у віртуальному середовищі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29191
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Педагогічні інфокомунікаційні технології_тези_Драган .pdf183,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.