Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28737
Название: Теоретичні аспекти забезпечення безпеки в туристичній галузі
Авторы: Єрмаков І.
Ключевые слова: забезпечення безпеки в туристичній галузі
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Єрмаков І. Теоретичні аспекти забезпечення безпеки в туристичній галузі / І.Єрмаков // Тренди розвитку менеджменту, фінансів та бізнес-технологій в умовах формування сучасної економіки та суспільства : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2022 р. – Київ, 2022. - С. 343-346.
Краткий осмотр (реферат): Економічна безпека є однією з найважливіших частин національної безпеки і є фактором, що забезпечує благополучний розвиток держави.У сучасних умовах дедалі більшого значення з погляду економічної безпеки національної економіки набуває індустрія туризму, оскільки вона спрямована на задоволення потреб людей та підвищення якості життя населення. У порівнянні з іншими галузями економіки туризм не призводить до значного виснаження природних ресурсів, так як є експорт орієнтованою сферою, у той же час виявляє більшу стабільність у порівнянні з іншими галузями в умовах нестійкої ситуації на світових ринках.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28737
Располагается в коллекциях:Статті (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
download.pdf591,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.