Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28400
Название: Понятійно-категоріальний апарат дослідження компетентної організації як об’єкту стратегічного менеджменту
Авторы: Грузіна І. А.
Ключевые слова: компетентна організація
тезаурус організації
менеджмент
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Грузіна І. А. Понятійно-категоріальний апарат дослідження компетентної організації як об’єкту стратегічного менеджменту / І. А. Грузіна // Професійний менеджмент в сучасних умовах розвитку ринку : матеріали XІ науково-практичної конференції з міжнародною участю, 14 грудня 2022 р. : тези допов. – Харків: НФаУ, 2022. – С. 96-101.
Краткий осмотр (реферат): Багатозначність поняття «організація», існування різних підходів до визначення його сутності та відсутність єдиного розуміння терміну вимагає ретельного дослідження понятійно-категоріального апарату компетентної організації, що відбувається у межах теорії організації. У статті розкрито зміст поняття «парадигма», сформовано тезаурус компетентної організації для комплексного уявлення про побудову організації як системи наукових поглядів, досліджено склад базового, процесуально-системного та спеціалізованого ешелонів тезаурусу, зроблено висновок про його постійний розвиток й розширення, що обумовлює поглиблення і спеціалізацію досліджень конкретних організаційних проблем.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28400
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Секцiя_№4_Грузiна_I.А..pdf584,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.