Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28350
Название: Планування інноваційного розвитку в контексті забезпечення економічної безпеки та управління змінами
Авторы: Гринчук Ю. С.
Кукса І. М.
Ткаченко Н. Е.
Параксєєва А. М.
Ключевые слова: планування
інновації
інноваційний розвиток
економічна безпека
управління змінами
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Гринчук Ю. С. Планування інноваційного розвитку в контексті забезпечення економічної безпеки та управління змінами / Ю. С. Гринчук, І. М. Кукса, Н. Е. Ткаченко та ін. // Формування ринкових відносин в Україні: Збірних наукових праць. – Київ, 2022. – Вип. 4 (251). – С. 28-33.
Краткий осмотр (реферат): В роботі доведено, що до головних напрямів активізації інноваційного процесу в умовах підвищеної небезпеки господарської діяльності слід віднести: забезпечення правового регулювання інноваційного менеджменту та захисту інтересів учасників інноваційного розвитку; пряма та непряма підтримка створення й освоєння інновацій; визначення та реалізація пріоритетного розвитку безпекових інновацій; розвиток ефективних форм партнерства і кооперації, зокрема щодо енергоефективності, формування відповідних адаптивних організаційно-економічних структур; підготовку конкурентоспроможних кадрів у сфері інноваційного менеджменту для національної та міжнародної економіки; пріоритетний розвиток сучасної матеріально-технічної бази; активний розвиток міжнародної співпраці в галузі інновацій. Зроблено висновок, що активізація безпекової діяльності вітчизняних інноваційно-орієнтованих підприємств у контексті управління змінами потребує відповідних інституційних умов, за яких інновації стануть головним джерелом зростання прибутку. Для цього актуальним визначено створення умов отримання інноваційної ренти, формування мотивів та стимулів інноваційного розвитку й обмеження альтернативних інновацій шляхом збільшення прибутків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28350
Располагается в коллекциях:Статті (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФРВ 4_2022-28-33.pdf193,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.