Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28288
Назва: Ланцюговий ефект розповсюдження інноваційної технології редиспергуючих харчових домішок у виробництво кераміки та вогнетривів
Автори: Логвінков С. М.
Борисенко О. М.
Буторіна Д. Д.
Теми: стале виробництво
інноваційна діяльність
редиспергуючі добавки
функціональні добавки
бензоат натрію
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Логвінков С. М. Ланцюговий ефект розповсюдження інноваційної технології редиспергуючих харчових домішок у виробництво кераміки та вогнетривів / С. М. Логвінков, О. М. Борисенко, Д. Д. Буторіна // Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні : матер. міжнар. наук.-техн. конф., 24-25 лист. 2022 р. – Одеса : Держ. ун-т «Одеська політехніка», 2022. – С. 86-87. (укр. мова)
Короткий огляд (реферат): Високі темпи біохімічних досліджень природних антиоксидантів та консервантів на основі тканин рослин, риб та органомінеральних речовин у ропі солоних озер дозволяють знаходити інноваційні технологічні рішення для виробництва нових харчових продуктів або суттєвого розширення лінійки асортименту традиційної продукції. Не менший стимул у створенні проривних харчових технологій надають фізико-хімічні дослідження щодо створення функціональних добавок нового покоління. Деякі з принципів одержання таких функціональних добавок вдається ефективного використовувати в інших галузях промисловості, що створює підґрунтя для трансферту відповідних інноваційних харчових технологій та обумовлює ланцюговий ефект розвитку та розповсюдження нових технологічних рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28288
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Логвінков С. М. Ланцюговий ефект розповсюдження і.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.