Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28121
Назва: Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches
Автори: Andrieieva S.
Kolesnikova M.
Pyvovarov Y.
Khaustova T.
Dikhtyar А.
Теми: sweet sauces
physically-modified starches
fruit and berry raw materials
model systems
viscosity
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Andrieieva S. Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches / S. Andrieieva, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov et al. // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. – № 5/11 (101). – Р. 66-73.
Короткий огляд (реферат): We have defined reference indicators for the consistency of sweet sauces depending on the content of starches, which has become a prerequisite for the development of a formulation for sweet sauces using physically-modified starches. The influence of formulation components (the type and content of physically-modified starches, fruit and berry raw materials, sugar content) has been examined on the physical-chemical and structural-mechanical properties of model fruit and berry systems, which predetermines a possibility to regulate the rheological characteristics of sweet sauces.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28121
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.