Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28120
Назва: Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors
Автори: Andrieieva S.
Kolesnikova M.
Pyvovarov Y.
Khaustova T.
Dikhtyar A.
Теми: physically modified starches
effective viscosity
gelatinized starch dispersions
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Andrieieva S. Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors / S. Andrieieva, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov et al. // Eureka: Life Sciences; Tallinn – 2019. – № 6. – Р. 17-22.
Короткий огляд (реферат): The aim of the study is to investigate rheological properties of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors. Realization of the research aim allows to get products (sauces, creams, fillers for confectionary products and so on), using physically modified starches, able to realize products with given structural-mechanical parameters of quality and safety; and also to provide the rational use of raw material resources, to decrease the labor capacity of the technological process of making culinary products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28120
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.