Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28021
Название: Про релігійні храми Західної України та їх значення для туристичного прикордонного співробітництва
Авторы: Свинаренко Н. О.
Ключевые слова: релігійні храми
Західна Україна
архітектурні стилі
конфесії
прикордонне співробітництво
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Свинаренко Н. О. Про релігійні храми Західної України та їх значення для туристичного прикордонного співробітництва / Н. О. Свинаренко // Нематеріальна культурна спадщини як сучасний туристичний ресурс: досвід, практики, інновації : зб. тез за матер. V міжнар. наук.-практ. конф.-фестивалю, м. Київ, 19-20 трав. 2022 р. – Київ : КНУКіМ, 2022. – С. 254-257.
Краткий осмотр (реферат): У статті проаналізовано архітектурну спадщину Західної України, визначено цей фактор для прикордонного співробітництва. У загальному виді проаналізовані найвідоміші релігійні храми заходу України та зазначено до яких конфесій відносяться. Акцентовано увагу на тому, що для жителів Польщі, Угорщини, Румунії відвідати храми відомих міст нашого західного прикордоння є корисним, щоб зрозуміти становлення історії, психології та ментальності нашого українського народу, це буде досить ефективним кроком міжнародного співробітництва та помітно пришвидшить складні процеси євроінтеграції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28021
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Свинаренко Н. Про релігійні храми....pdf121,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.