Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28004
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Холодний Г. О. | - |
dc.contributor.author | Тер-Карапетянц Ю. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-07T18:43:39Z | - |
dc.date.available | 2022-07-07T18:43:39Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Маркетинг. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Г. О. Холодний, Ю. М. Тер-Карапетянц; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (805 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. — 38 с. — Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28004 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто порядок написання, оформлення та захисту курсової роботи. Наведено орієнтовний перелік тем, що пропонуються до розгляду, вимоги до структури, обсягу, змісту та оформлення курсової роботи, а також приклади оформлення її основних структурних елементів. Рекомендовано для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" освітньої програми "Маркетинг" першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | маркетинг | ru_RU |
dc.subject | система маркетингу | ru_RU |
dc.subject | теорія та практика маркетингової діяльності | ru_RU |
dc.subject | комплекс маркетингу | ru_RU |
dc.subject | організація маркетингової діяльності | ru_RU |
dc.title | Маркетинг. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (М) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2022-Холодний Г О, Тер-Карапетянц Ю М.pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.