Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27886
Название: Організація складської діяльності на підприємстві та напрями її удосконалення
Авторы: Зінов’єва О.
Ключевые слова: складська діяльність
запаси
матеріальні склади
складська логістика
автоматизація
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Зінов’єва О. Організація складської діяльності на підприємстві та напрями її удосконалення: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 073 «Менеджмент» / О. Зінов’єва. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є узагальнення організаційно-методичних підходів до організації складської діяльності та дослідження методів та способів оптимізації складської діяльності на підприємстві. Об’єктом дослідження є процес організації складської діяльності на ПрАТ «Охтирський пивоварний завод». Предметом дослідження виступають теоретичні положення, методичні підходи до організації складської діяльності на підприємстві. У першому розділі дипломної роботи досліджено сутність та необхідність організації складської діяльності на підприємстві та розглянуто теоретичні та методичні аспекти організації складської діяльності на підприємстві. У другому розділі дипломної роботи досліджено виробничо-господарську діяльність ПрАТ «Охтирський пивоварний завод» та складено його загальну характеристику, проведено техніко-економічний аналіз діяльності ПрАТ «Охтирський пивоварний завод» та оцінку організації складської діяльності на ПрАТ «Охтирський пивоварний завод». У третьому розділі дипломної роботи визначено напрямки підвищення ефективності організації складської діяльності ПрАТ «Охтирський пивоварний завод» та визначено економічний ефект від реалізації запропонованих заходів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27886
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Диплом_Зінов_єва О.В. логістика.pdf5,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.