Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27738
Title: Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану
Authors: Нечепуренко К.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
розвиток
харчові продукти
Issue Date: 2022
Citation: Нечепуренко К. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану / К. Нечепуренко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ., м. Львів, 19 трав. 2022 р.: тези допов. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2022. – С. 173-175.
Abstract: У публікації наголошено на появу нових викликів, пов’язаних із запровадженням воєнного стану в Україні та значними втратами готельно-ресторанного бізнесу в сучасних реаліях. Охарактеризовано діяльність групи гуманітарних ресторанів World Central Kitchen (WCK), що забезпечує харчуванням у відповідь на гуманітарні, кліматичні та громадські кризи та створює стійкі харчові системи з локальними рішеннями. Акцентовано увагу на рішенні інвестувати в мережу виробників харчових продуктів, зокрема мережевих ресторанів для створення стійкості перед наступною катастрофою.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27738
Appears in Collections:Статті (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези доповіді.pdf758,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.