Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27735
Назва: | Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послуг |
Автори: | Давидова О. Сисоєва С. |
Теми: | готельний бізнес послуга персонал культура якість |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Давидова О. Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послуг / О. Давидова, С. Сисоєва // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ., м. Львів, 19 трав. 2022 р.: тези допов. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2022. – С. 61-64. |
Короткий огляд (реферат): | У публікації надано сутність обслуговування у готелі, як основної складової індустрії гостинності. Визначено необхідність тактовної поведінки працівників готелю та фактори, що її обумовлюють. Охарактеризовано культуру поведінки готельного працівника та її складові. Відзначено необхідність забезпечення високої якості обслуговування відвідувачів шляхом колективних зусиль працівників усіх служб готелю на основі впровадження передового досвіду, нової техніки і технологій. Наведено ключові рушійні фактори зростання конкурентоздатності закладу на ринку готельних послуг. Акцентовано увагу на завданнях керівників підприємств готельного бізнесу у напрямку навчання та мотивація персоналу, подолання комунікативних бар’єрів, поширення етичних норм, та формуванню ефективної крос-культурної комунікації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27735 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези доповіді.pdf | 789,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.