Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27733
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДавидова О.-
dc.date.accessioned2022-06-19T18:33:39Z-
dc.date.available2022-06-19T18:33:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДавидова О. Актуальні проблеми формування системи якісного обслуговування споживачів в індустрії гостинності / О. Давидова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ., м. Львів, 19 трав. 2022 р.: тези допов. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2022. – С. 53-55.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27733-
dc.description.abstractУ публікації визначено сутність та ключові функції готельного господарства, як основної складової індустрії гостинності. В якості однієї з головних проблем українських готельних підприємств виділено формування системи якісного обслуговування споживачів. Надано сутність та відмітні характеристики готельних послуг. Представлено складові якості, якими повинні володіти послуги, як засіб задоволення визначених потреб населення. Наголошено на необхідності забезпечення контролю та управління якістю підприємством готельного господарства, як постачальником послуг.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectготельне господарствоru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectпослугаru_RU
dc.subjectобслуговуванняru_RU
dc.subjectспоживачru_RU
dc.titleАктуальні проблеми формування системи якісного обслуговування споживачів в індустрії гостинностіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези доповіді.pdf756,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.