Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27417
Назва: Дослідження факторів впливу на криміногенну поведінку людини
Автори: Раєвнєва О. В.
Бровко О. І.
Теми: фактори
злочинність
злочинна поведінка
криміногенна ситуація
соціально-економічні фактори
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Раєвнєва О. В. Дослідження факторів впливу на криміногенну поведінку людини / О. В. Раєвнєва, О. І. Бровко // Економіка. Фінанси. Право. – 2022. – № 5. – C. 5-9.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження щодо визначення факторів, які мають вплив на криміногенну поведінку людини та доведено, що особливої уваги потребують соціально-економічні чинники. За результатами компаративного аналізу сформовано первинний перелік факторів: кількість безробітних, середньомісячна заробітна плата, індекс споживчих цін, обсяг реалізованої промислової продукції, оборот роздрібної торгівлі, індекс промислової продукції, природне зменшення населення та кількість облікованих кримінальних правопорушень та доведено що найбільший вплив на криміногенну поведінку впливає середньомісячний рівень заробітної плати та валовий внутрішній продукт на душу населення. За результатами проведено дослідження запропоновано перелік напрямів, які мають позитивний вплив на криміногенну ситуацію в країні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27417
Розташовується у зібраннях:Статті (СЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Раєвнєва, Бровко-стаття_2022.pdf254,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.