Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27417
Название: Дослідження факторів впливу на криміногенну поведінку людини
Авторы: Раєвнєва О. В.
Бровко О. І.
Ключевые слова: фактори
злочинність
злочинна поведінка
криміногенна ситуація
соціально-економічні фактори
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Раєвнєва О. В. Дослідження факторів впливу на криміногенну поведінку людини / О. В. Раєвнєва, О. І. Бровко // Економіка. Фінанси. Право. – 2022. – № 5. – C. 5-9.
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження щодо визначення факторів, які мають вплив на криміногенну поведінку людини та доведено, що особливої уваги потребують соціально-економічні чинники. За результатами компаративного аналізу сформовано первинний перелік факторів: кількість безробітних, середньомісячна заробітна плата, індекс споживчих цін, обсяг реалізованої промислової продукції, оборот роздрібної торгівлі, індекс промислової продукції, природне зменшення населення та кількість облікованих кримінальних правопорушень та доведено що найбільший вплив на криміногенну поведінку впливає середньомісячний рівень заробітної плати та валовий внутрішній продукт на душу населення. За результатами проведено дослідження запропоновано перелік напрямів, які мають позитивний вплив на криміногенну ситуацію в країні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27417
Располагается в коллекциях:Статті (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Раєвнєва, Бровко-стаття_2022.pdf254,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.