Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26946
Название: Удосконалення мотивації управлінського персоналу в закладах харчування в процесі впровадження інновацій
Авторы: Коршкова А. Є.
Ключевые слова: мотивація
стимулювання
персонал
організація
управління персоналом
мотивація праці
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Коршкова А. Є. Удосконалення мотивації управлінського персоналу в закладах харчування в процесі впровадження інновацій: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 073 «Менеджмент» / А. Є. Коршкова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Мета роботи полягає в визначенні особливостей процесу мотивації трудової діяльності, розробка рекомендацій щодо вдосконалення мотиваційного механізму певної категорії співробітників, його ефективного розвитку, який би відповідав пріоритетам формування соціально-орієнтованої ринкової економіки. Об’єктом дослідження виступає процес мотивації та стимулювання персоналу. Предметом дослідження є теоретичні положення, методи та інструменти мотивації персоналу на підприємстві. В розділі 1 проведено дослідження основних теоретичних підходів до визначення поняття «мотивація» та запропоновано авторське визначення поняття мотивації персоналу. Розглянуто види стимулювання за джерелами її виникнення і прояву. Наведено порівняльну характеристику методів мотивації в різних країнах. В розділі 2 проведено комплексний аналіз діяльності ТОВ «ДТС-ХАРКІВ». Проведено дослідження основних складових середовища підприємства: споживачів і конкурентів, за результатами якого зроблено висновок, що спостерігається суттєва аналогічність у продукції підприємств-конкурентів. Проаналізовано систему мотивації співробітників на підприємстві. У розділі при вдосконаленні оплати праці запропоновано до впровадження система преміювання працівників залежно від результатів трудової діяльності. Отримані результати мають позитивний характер, що свідчить про вдале використання цієї системи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26946
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Коршкова А.Є............pdf1,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.