Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26946
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКоршкова А. Є.-
dc.date.accessioned2022-01-21T10:34:31Z-
dc.date.available2022-01-21T10:34:31Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКоршкова А. Є. Удосконалення мотивації управлінського персоналу в закладах харчування в процесі впровадження інновацій: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 073 «Менеджмент» / А. Є. Коршкова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26946-
dc.description.abstractМета роботи полягає в визначенні особливостей процесу мотивації трудової діяльності, розробка рекомендацій щодо вдосконалення мотиваційного механізму певної категорії співробітників, його ефективного розвитку, який би відповідав пріоритетам формування соціально-орієнтованої ринкової економіки. Об’єктом дослідження виступає процес мотивації та стимулювання персоналу. Предметом дослідження є теоретичні положення, методи та інструменти мотивації персоналу на підприємстві. В розділі 1 проведено дослідження основних теоретичних підходів до визначення поняття «мотивація» та запропоновано авторське визначення поняття мотивації персоналу. Розглянуто види стимулювання за джерелами її виникнення і прояву. Наведено порівняльну характеристику методів мотивації в різних країнах. В розділі 2 проведено комплексний аналіз діяльності ТОВ «ДТС-ХАРКІВ». Проведено дослідження основних складових середовища підприємства: споживачів і конкурентів, за результатами якого зроблено висновок, що спостерігається суттєва аналогічність у продукції підприємств-конкурентів. Проаналізовано систему мотивації співробітників на підприємстві. У розділі при вдосконаленні оплати праці запропоновано до впровадження система преміювання працівників залежно від результатів трудової діяльності. Отримані результати мають позитивний характер, що свідчить про вдале використання цієї системи.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectмотиваціяru_RU
dc.subjectстимулюванняru_RU
dc.subjectперсоналru_RU
dc.subjectорганізаціяru_RU
dc.subjectуправління персоналомru_RU
dc.subjectмотивація праціru_RU
dc.titleУдосконалення мотивації управлінського персоналу в закладах харчування в процесі впровадження інноваційru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Коршкова А.Є............pdf1,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.