Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26943
Назва: Систематизація індикаторів корпоративної соціальної відповідальності для ритейлу, як виду економічної діяльності
Автори: Константиновський Л. Л.
Теми: корпоративна соціальна відповідальність
індикатори КСВ
ритейл
система індикаторів КСВ для ритейлу
сталий розвиток
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Константиновський Л. Л. Систематизація індикаторів корпоративної соціальної відповідальності для ритейлу, як виду економічної діяльності / Л. Л. Константиновський // Фінансово-економічні механізми розвитку підприємництва: теоретичний та практичний аспекти: зб. тез за матер. ІІ Всеукр. наук.- практ. конф. здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Дніпро, 25-26 лист. 2021 р. : тези допов. – Дніпро: НМетАУ, 2021. – C. 252-255.
Короткий огляд (реферат): Після підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, в якій впровадження корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) є одним із основних прийнятих зобов‘язань, виникла необхідність в формуванні індикаторів для оцінювання даної активності підприємницької структури. В Україні дотепер не існує єдиного підходу до визначення змісту і сутності КСВ тому відсутній пул індикаторів, що характеризують активність підприємницької структури в сфері соціально-відповідального ведення бізнесу. Автором презентовано систематизований перелік індикаторів КСВ для ритейлу, як виду економічної діяльності, який ґрунтується на фінансово-економічних, економіко-статистичних, екологічних показниках результатів діяльності підприємства, що дозволяє її використовувати для потреб оцінювання корпоративної соціальної відповідальності окремих підприємницьких структур, дослідження динаміки КСВ, формування комплексного показника КСВ та його структурних елементів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26943
Розташовується у зібраннях:Статті (ПіТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Константиновс_кий.pdf2,83 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.