Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 10.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Life safety and labour protection: work program of the training course for students of speciality 073 “Management” of the educational program “Business administration” of the first (bachelor’s) level
Protasenko O. F.
;
Протасенко О. Ф.
2022
Ecology: work program of the educational discipline for students of all specialities of the first (bachelor’s) level
Protasenko O. F.
;
Протасенко О. Ф.
2022
Безпілотні системи: проблеми людського фактора
Мигаль Г. В.
;
Протасенко О. Ф.
2022
Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі
Протасенко О. Ф.
;
Мигаль Г. В.
2022
Аналіз проблеми ефективного і безпечного функціонування цифрових екосистем
Костенко В. І.
;
Протасенко О. Ф.
2022
Реалізація принципів сталого розвитку у питаннях безпеки на виробництві
Лебедєва А. А.
;
Протасенко О. Ф.
2022
Роль екологічних потреб працівника у створенні безпечних умов праці
Протасенко О. Ф.
;
Мигаль Г. В.
2023
Іміджева ідеологія в готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Блохіна О. М.
;
Протасенко О. Ф.
2023
Захист прав споживачів у сфері обслуговування : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Протасенко О. Ф.
2023
Впровадження принципів зеленого будівництва в індустрії гостинності
Хмеленко А. Д.
;
Протасенко О. Ф.
Просмотр
Автор
3
Мигаль Г. В.
2
Protasenko O. F.
1
Блохіна О. М.
1
Костенко В. І.
1
Лебедєва А. А.
1
Хмеленко А. Д.
Тема
2
безпека
2
сталий розвиток
1
activity
1
biosphere
1
danger
1
eco-safety
1
ecology
1
ecosystem
1
pollution
1
PR-технології
.
дальше >
по дате выпуска
7
2022
3
2023