Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 11-20 из 117.
назад
1
2
3
4
5
...
12
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2019
Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches
Andrieieva S.
;
Kolesnikova M.
;
Pyvovarov Y.
;
Khaustova T.
;
Dikhtyar А.
2020
Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages
Biletska Y.
;
Djukareva G.
;
Ryzhkova T.
;
Kotlyar O.
;
Khaustova T.
;
Andrieieva S.
;
Bilovska O.
2018
Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass
Khaustova T.
;
Fedak N.
;
Andrieieva S.
;
Dikhtyar A.
2019
Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors
Andrieieva S.
;
Kolesnikova M.
;
Pyvovarov Y.
;
Khaustova T.
;
Dikhtyar A.
2019
Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processing
Khaustova T.
;
Fedak N.
;
Andrieieva S.
;
Dikhtyar A.
2022
Аналіз сталого споживання і виробництва в Україні
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
;
Савченко М. Ф.
;
Дитиненко С. О.
2022
Сталі рішення для контролю антропогенного забруднення
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
2022
Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage
Khaustova T.
;
Andrieieva S.
;
Pyvovarov Y.
;
Fedak N.
;
Plotnikova R.
;
Dikhtyar A.
2022
Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинності
Івашура А. А.
;
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
2022
Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвиток
Івашура А. А.
Просмотр
Автор
23
Безсонний В. Л.
13
Івашура А. А.
12
Protasenko O.
12
Давидова О. Ю.
10
Протасенко О. Ф.
9
Третьяков О. В.
8
Черевична Н. І.
7
Сисоєва С. І.
6
Andrieieva S.
6
Khaustova T.
.
дальше >
Тема
10
підприємство
10
індустрія гостинності
9
забруднення води
8
споживач
7
safety
7
готельно-ресторанне господарство
7
готельно-ресторанний бізнес
7
заклад
7
послуга
7
продукція
.
дальше >
по дате выпуска
57
2023
45
2022
8
2024
3
2019
2
2018
1
2020
1
2021