Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 21-30 из 45.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Традиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.
2022Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.
2022Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЛітвінова І. М.
2022Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЖуков В. В.
2022Екологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняБезсонний В. Л.
2022Ресурсозберігаючі та екологічні технології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняІвашура А. А.
2022Life safety and labour protection: work program of the training course for students of speciality 073 “Management” of the educational program “Business administration” of the first (bachelor’s) levelProtasenko O. F.; Протасенко О. Ф.
2022Ecology: work program of the educational discipline for students of all specialities of the first (bachelor’s) levelProtasenko O. F.; Протасенко О. Ф.
2022Безпілотні системи: проблеми людського фактораМигаль Г. В.; Протасенко О. Ф.
2022The human factor issues in biomedical systemsMygal G.; Protasenko O.