Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 11-20 из 45.
назад
1
2
3
4
5
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Сталі рішення для контролю антропогенного забруднення
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
2022
Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage
Khaustova T.
;
Andrieieva S.
;
Pyvovarov Y.
;
Fedak N.
;
Plotnikova R.
;
Dikhtyar A.
2022
Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинності
Івашура А. А.
;
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
2022
Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвиток
Івашура А. А.
2022
Проблематика «зелених» практик у сфері гостинності
Івашура А. А.
;
Протасенко О.
2022
Стале споживання як один з методів рішення екологічних проблем
Івашура А. А.
2022
Study of Strategies for Sustainable Production and Consumption in the Economic Conditions of Ukraine
Ivashura A.
;
Protasenko O.
;
Mykhailova E.
;
Severinov O.
2022
Проблематика сталості в індустрії туризму та гостинності
Івашура А. А.
2022
Особливості сталості виробництва під час пандемії
Івашура А. А.
2022
Соціальні чинники екораціональності
Івашура А. А.
Просмотр
Автор
13
Івашура А. А.
7
Протасенко О. Ф.
4
Борисенко О. М.
4
Давидова О.
4
Давидова О. Ю.
3
Protasenko O.
3
Жуков В. В.
3
Логвінков С. М.
3
Мигаль Г. В.
2
Protasenko O. F.
.
дальше >
Тема
8
індустрія гостинності
7
стале виробництво
6
готельно-ресторанний бізнес
5
сталий розвиток
4
послуга
4
підприємство
4
інноваційна діяльність
3
безпека
3
готельно-ресторанне господарство
3
маркетингові стратегії
.
дальше >