Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26681
Title: Інформаційні системи та технології : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» освітньої програми «Інформаційні системи та технології» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Тютюник О. О.
Удовенко С. Г.
Плеханова Г. О.
Keywords: інформаційна система
інформаційна архітектура
автоматизована інформаційна система
інформаційні технології
інформаційний ресурс
інформаційний портал
портал знань
Issue Date: 2021
Citation: Інформаційні системи та технології : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» освітньої програми «Інформаційні системи та технології» першого (бакалаврського) рівня / уклад. О. О. Тютюник, С. Г. Удовенко, Г. О. Плеханова. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. – 11 с.
Abstract: Подано робочу програму навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Вміщено плани лекцій та лабораторних занять, матеріали для закріплення знань (самостійна робота, контрольні запитання), методичні рекомендації щодо оцінювання знань здобувачів вищої освіти, професійні компетентності, якими повинен володіти здобувач вищої освіти після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» освітньої програми «Інформаційні системи та технології» першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26681
Appears in Collections:Методичні матеріали (ІКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РПНД_IСТ.pdf682,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.