Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26672
Название: Наслідки впливу зовнішнього середовища у сфері медицини на прикладі пандемії
Авторы: Самойленко В. В.
Попик Д. Ю.
Ключевые слова: мікросередовище підприємства
COVID-19
цифрова медицина
нові ефективні канали комунікації
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Самойленко В. В. Наслідки впливу зовнішнього середовища у сфері медицини на прикладі пандемії / В. В. Самойленко, Д. Ю. Попик // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : присвячена видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману: матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 19 лист. 2021 р. : тези допов. ‒ Харків, 2021. ‒ С. 307-311.
Краткий осмотр (реферат): Необхідність дослідження зовнішнього середовища підприємства обумовлена тим, що воно значно впливає на функціонування і розвиток підприємства. За останній рік відбулися великі зміни в багатьох сферах діяльності людей, причиною цього стала пандемія, яка раптово обрушилася на весь світ. У сучасності підприємствам для успішного функціонування і розвитку необхідно враховувати всі фактори, що впливають на організацію ззовні, в іншому випадку це може привести до серйозних помилок у розрахунках і зниження ефективності підприємства в цілому. Всі медичні установи вимушені постійно взаємодіяти та змінюватися залежно від зовнішнього середовища, адже система може існувати тільки у стані постійної взаємодії. Основні ресурси медичних установ отримуються із зовнішнього середовища, і їх обмеженість не тільки впливає на потенціал організації, а й може призводити до негативних наслідків її діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26672
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Самойленко_тези_2_с_водным_(_реп).pdf571,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.