Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26488
Title: Основи гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Козуб В. О.
Keywords: гастрономія
гастрономічні товари
гастрономічний туризм
потреба
послуга
сервіс
сервісологія
сервісна діяльність
Issue Date: 2021
Citation: Основи гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронне видання] / укл. В. О. Козуб. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 18 с. (укр. мов.)
Abstract: Подано робочу програму навчальної дисципліни «Основи гастрономії та сервісології», компетентності та результати навчання, її зміст за модулями і темами, методи навчання та викладання, порядок і систему поточного та підсумкового контролю знань студентів. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26488
Appears in Collections:Методичні матеріали (МЕМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОГС.pdf1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.