Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26337
Название: Про еволюцію поглядів науковців на технології і методи навчання української мови як іноземної
Авторы: Карікова Н. М.
Ключевые слова: технології навчання
методи навчання
українська мова як іноземна
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Карікова Н. М. Про еволюцію поглядів науковців на технології і методи навчання української мови як іноземної / Н. М. Карікова // Проблеми і перспективи мовної підготовки іноземних студентів у закладах вищої освіти: збірник наукових статей за матеріалами ХVI міжнар. наук.-практ. конф., 19 жовт. 2021 р. ‒ Харків: Вид. Іванченка І.С., 2021. ‒ С. 30-34.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглядаються провідні методи, що їх використовують при навчанні української мови як іноземної мови. До таких зараховуємо граматико-перекладний метод, аудіо-лінгвальні та аудіо-візуальні методи. Нещодавно набув поширення комунікативний метод, сутність якого полягає у моделюванні живого, реального спілкування. До інноваційніх технологій, що їх пропонують сучасні науковці, зараховуємо технологію модульного навчання, технологію комунікативного навчання, технологію диференційного навчання, інформаційно-комунікаційні технології, технологію навчання у співпраці, технологію тестування та ін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26337
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Karikova_statya_-_копия.pdf377,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.