Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26020
Название: Розвиток зовнішньоекономічної діяльності фармацевтичного підприємства в умовах пандемії
Авторы: Перепелюкова О. В.
Жолудєва А. В.
Ключевые слова: пандемія
фармацевтична галузь
розвиток
експорт
економіка
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Перепелюкова О. В. Розвиток зовнішньоекономічної діяльності фармацевтичного підприємства в умовах пандемії / О. В. Перепелюкова, А. В. Жолудєва // Актуальні проблеми економіки, фінансів, менеджменту і права в сучасних умовах: збірник тез доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 29 бер. 2021 р.: тези допов. ‒ Полтава: ЦФЕНД, 2021. ‒ С. 25-26.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано основні тенденції ринку фармацевтичної продукції під час пандемії COVID-19. Було встановлено, що рівень падання економіки США, країн Європейського Союзу, а особливо Італії, Іспанії та Франції є складно прогнозованим, проте ці країни також понесли великі економічні втрати. Було визначено, що збільшення навантаження на фармацевтичні підприємства в частині забезпечення необхідними засобами дезінфекцій та противірусних препаратів призвели до перерозподілу асортименту товарів медичного призначення. Проте, через ускладнення зовнішньоекономічної діяльності, через закриття кордонів, зміни термінів поставок необхідних засобів, діяльність підприємств значно ускладнилася. Було визначено, що в умовах пандемії більшість фармацевтичних підприємств повинні формувати свою політику зовнішньоекономічної діяльності з урахуванням нових умов, пошуку нових ринків збуту та нових партнерів. Збільшувати орієнтацію на вітчизняного виробника.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26020
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези_Перепелюкова-Жолудева.pdf228,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.