Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25532
Название: Вплив глобальних процесів на облік трудових відносин
Авторы: Азаренков Г. Ф.
Писарчук О. В.
Ключевые слова: дистанційна робота
цифрова економіка
економіка вражень
облік трудових ресурсів
компенсація витрат діяльності
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Азаренков Г. Ф. Вплив глобальних процесів на облік трудових відносин / Г. Ф. Азаренков, О. В. Писарчук // Modern management: theories, concepts, implementation: monograph;The Academy of Management and Administration in Opole. - Opole: 2021. - C. 69-74.
Краткий осмотр (реферат): B представленій роботі проведено аналіз тенденцій зміни соціально-економічних відносин в глобальному аспекті. Визначено характерні особливості інформаційної, цифрової економіки. Представлено результати аналізу структури ресурсного забезпечення економічних відносин різних рівнів взаємодії із виявленням зміни ролі трудових ресурсів в новій економічній системі. Водночас, авторами представлено результати дослідження щодо особливостей розвитку економіки вражень. Обґрунтовано представлено зростання ролі психоемоційної складової в процесі прийняття рішень, і відповідно, в системі просування та реалізації економічного продукту та розвитку підприємства в цілому. У виявленому протиріччі щодо позиціонування людини в соціально-економічних відносинах нового типу, було обґрунтовано необхідність трансформації трудових відносин. Сформульовано та систематизовано основні напрямки щодо трансформації облікових процесів в системі трудових відносин. Визначено потенціал готовності європейських країн до оперативного та масштабного переходу до роботи в дистанційному форматі. Систематизовано фактори впливу на готовність країн та суб’єктів господарської діяльності до інформатизації та цифровізації складових економічної діяльності. Розроблено та представлено групи напрямків трансформації обліку в рамках обліку трудових відносин. Визначено варіанти компенсаторних механізмів витрат працівників, які працюють з використанням дистанційної форми роботи; представлено особливості обліку та контролю виникнення таких витрат; описана проблематика щодо розподілу витрат та преференцій від отриманого результату.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25532
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Азаренков_Писарчук_моногр_Пол_ща.pdf1,09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.