Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25400
Название: Удосконалення процесу управління якістю продукції на підприємстві
Авторы: Самойленко В. В.
Ключевые слова: якість
продукція
ефективність виробництва
розвиток економіки
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Самойленко В. В. Удосконалення процесу управління якістю продукції на підприємстві / В. В. Самойленко // Сучасні проблеми управління підприємствами: теорія та практика : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 16 квіт. 2021 р. (Харків–Торунь) : тези допов. — Дніпро: Середняк Т. К., 2021. ‒ С. 94-96.
Краткий осмотр (реферат): Без забезпечення стабільної якості, що відповідає державним стандартам та вимогам споживачів, неможливо раціонально інтегрувати національну економіку в світове господарство і зайняти в ній гідне місце. Актуальність цієї теми обумовлена тим, що вдосконалення якості продукції – найважливіший напрям інтенсивного розвитку економіки, джерело економічного зростання, ефективності виробництва. У цих умовах зростає значення комплексного управління якістю продукції та ефективністю виробництва. Мета управління – підвищення рівня і стану якості продукції з урахуванням економічних інтересів виробника та споживача, а також вимог безпеки та екологічності продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25400
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Самойленко_тези_.pdf492,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.