Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25316
Назва: Економіка сфери обслуговування. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня
Автори: Тимошенко К. В.
Алдошина М. В.
Теми: курсова робота
туристична діяльність
сфера обслуговування
підприємство обслуговування
готельне підприємство
підприємство ресторанного господарства
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Економіка сфери обслуговування. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. К. В. Тимошенко, М. В. Алдошина; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (137 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 25 с. - Загол. з титул. екрану.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт студентів, а також рекомендовану літературу. Наведено тематику курсових робіт і рекомендації щодо їхнього оформлення. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25316
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2021-Тимошенко К В, Алдошина М В.pdf666,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.