Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24905
Назва: Становлення І. В. Вернадського, як науковця та викладача
Автори: Шелкунова Н. Л.
Теми: Іван Васильович Вернадський
політична економія
статистика
європейські країни
теорія праці
теорія потреб
закони праці
теорія виробництва та прибутковості
теорія добробуту
спосіб погашення державних боргів
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Шелкунова Н. Л. Становлення І. В. Вернадського, як науковця та викладача / Н. Л. Шелкунова // Гілея: науковий вісник. – Київ : Видавництво «Гілея», 2020. – Вип. 156 (№ 5). – C. 148-153.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено ранній період життя видатного науковця в галузі економічних наук Івана Васильовича Вернадського. Актуальність теми дослідження визначається необхідністю вивчення історичного досвіду діяльності ученого та викладача заради вирішення нагальних і перспективних завдань економічної науки. Проаналізовані праці не розкривають повною мірою усіх досягнень діяча. У статті розкрито становлення І. В. Вернадського, як науковця та викладача. Встановлено, що закордонні наукові контакти сприяли професійному росту молодого науковця та поглибленню у дослідженні проблем політичної економії та статистики. З’ясовано, що свій досвід роботи, теоретичні та емпіричні напрацювання він передавав студентам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24905
Розташовується у зібраннях:Статті (УМПІГ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shelkunova N statya.pdf359,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.