Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24753
Назва: Маркетинг партнерських відносин у ризик-орієнтованій системі накопичувального пенсійного забезпечення
Автори: Ус М. І.
Теми: маркетинг партнерських відносин
партнерства
пенсійне забезпечення
накопичувального пенсійного забезпечення
ризик-орієнтована система
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Ус М. І. Маркетинг партнерських відносин у ризик-орієнтованій системі накопичувального пенсійного забезпечення / М. І. Ус. // Маркетингові стратегії, підприємництво і торгівля: сучасний стан, напрямки розвитку : колективна монографія / Розділ 2. Маркетинговий інструментарій формування попиту на товари та послуги / Одеська національна академія харчових технологій. – Одесса : Вид-во «Лерадрук», 2020. – С. 282-294.
Короткий огляд (реферат): В дослідженні розглянуто сутність та ознаки партнерських відносин, на основі яких запропоновано авторське визначення поняття «партнерські відносини». Ідентифіковані базові принципи здійснення взаємодії та формування партнерських відносин. Крім того, проаналізовано стан пенсійного забезпечення в Україні, виявлено необхідність пошуку шляхів підвищення рівня довіри та поглиблення довгострокової взаємодії між учасниками та суб’єктами системи пенсійного забезпечення. Обґрунтовано можливості та переваги використання побудови поглиблених взаємин на основі концепції маркетингу партнерських відносин в ризик-орієнтованій системі накопичувального пенсійного забезпечення, що дозволить підвищити ефективність функціонування системи накопичувального пенсійного забезпечення, підвищить рівень залучення населення до активної участі у функціонуванні фондового ринку, підвищити рівень відповідних знань та особистої відповідальності громадян за забезпечення власного добробуту та підвищення соціального захисту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24753
Розташовується у зібраннях:Монографії (М)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ус_М.I._Маркетинг_партнерс_ких_вiдносин_у_ризик-о.pdf772,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.