Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24316
Назва: Інноваційна складова при виробництві соняшнику
Автори: Шиян Д. В.
Гончарова К. І.
Теми: інновації
ефективність
коефіцієнту інноваційності
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Шиян Д. В. Інноваційна складова при виробництві соняшнику / Д. В. Шиян, К. І. Гончарова // Сучасні інноваційно-інвестиційні механізми розвитку національної економіки в умовах євроінтеграції : матеріали VІІ міжнар. науково-практ. Інтернет-конф., 29 жовт. 2020 р. – Полтава : Нац. ун-ет «Полтавська політехніка ім. Юрія Кондратюка», 2020. – С.69–70.
Короткий огляд (реферат): Підкреслюється, що востанні роки сільське господарство України досягло певних успіхів в своєму розвитку. В першу чергу слід відмітити позитивні тенденції в збільшенні виробництва продукції рослинництва. Подібні тенденції є свідченням суттєвих інвестицій не тільки капіталу, а і інноваційних технологій та методів організації виробництва. З метою математичної констатації виявлених залежностей було запропоновано розраховувати коефіцієнту інноваційності, який враховує урожайність соняшнику з питимою вагою 0,5 а з іншого боку рівень витрат по наведеним статтям з сукупної питомою вагою також 0,5. При цьому всі показники переводились в співставний розмір шляхом їх порівняння з середньою величиною по сукупності. Зростання коефіцієнта інноваційності повинна свідчити про підвищення ефективності діяльності підприємства, за рахунок в першу чергу технологічних та організаційних факторів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24316
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.