Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24228
Назва: Підприємницькі ризики у сфері управління транспортними організаціями
Автори: Єрофєєнко Л. В.
Теми: ризик
транспортні організації
управління
інновації
приватний сектор економіки
менеджмент
ринок
ідентифікація
аналіз
управління ризиком
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Єрофєєнко Л. В. Підприємницькі ризики у сфері управління транспортними організаціями / Л. В. Єрофєєнко. // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця: матеріали V наук.-практ. конф., 26-27 лист. 2020 р. : тези допов. – Одеса: Вид. дім «Гельветика», 2020. – С. 49-50.
Короткий огляд (реферат): В умовах нестабільного бізнес-середовища ризик виступає найважливішим елементом підприємництва на транспорті при впровадженні та використанні технічних і технологічних інновацій. Управління ризиком дозволяє уникнути невиправданих фінансових втрат і економічної неспроможності транспортної організації. Поглиблене вивчення проблем менеджменту у сфері транспорту з метою підвищення його надійності і ефективності повинно враховувати інтернаціоналізацію систем, управлінських інструментів, включаючи запобігання ризикам. Створюваний в даній роботі системний підхід пов'язаний з переглядом пріоритетів, поліпшенням розподілу і забезпечення стимулів приватного сектора економіки і її провідних секторів, зокрема, транспортного. Ідентифікація, аналіз, управління ризиком у транспортних процесах дає можливість проводити аналіз наявних та імовірних загроз на всіх стадіях транспортних процесів, розробляти заходи щодо їхнього зниження та попередження, а також оцінювати їхню ефективність. Розробка ефективної стратегії управління ризиками дає змогу транспортному підприємству ідентифікувати перспективи, проаналізувати власні сильні та слабкі сторони, виявити перспективи та загрози на ринку та прогнозувати власний майбутній стан.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24228
Розташовується у зібраннях:Статті (ПРЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єрофєєнко Л.В. тези ХНЕУ.pdf432,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.