Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24220
Title: Основи економіки. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Петряєва З. Ф.
Булкіна І. А.
Keywords: економічні закони
потреби
блага
ресурси
виробництво
попит
пропозиція
ринок
зайнятість
безробіття
державний бюджет
Issue Date: 2021
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Основи економіки. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. З. Ф. Петряєва, І. А. Булкіна; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (178 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 35 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано тематичний план практичних занять та їхній зміст за модулями й темами. Наведено типові приклади завдань для практичних занять та методичні рекомендації до їх виконання, критерії оцінювання знань студентів. Рекомендовано для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24220
Appears in Collections:Методичні матеріали (МЕВ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021-Петряєва З Ф, Булкіна І А.pdf634,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.