Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23836
Название: Управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства
Авторы: Шурміль М. І.
Ключевые слова: міжнародна конкурентоспроможність підприємства
управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства
конкурентна стратегія
міжнародне конкурентне середовище
міжнародна кооперація
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Шурміль М. І. Управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства: дипломна робота на здобуття освітнього рівня магістра: спец. 051 «Економіка» / М. І. Шурміль. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018.
Краткий осмотр (реферат): У роботі досліджено теоретичні засади та методичні підходи щодо управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства; систематизовано існуючі методичні підходи щодо формування та реалізації міжнародної конкурентної стратегії; проведено аналіз і оцінку основних показників фінансово-економічної та зовнішньоекономічної діяльності ПАТ «МОТОР СІЧ»; досліджено конкурентне середовище функціонування підприємства та здійснено комплексний аналіз його конкурентоспроможності на міжнародному ринку. На основі отриманих даних систематизовано теоретико-методичні положення побудови системи ефективного управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства та обґрунтовано комплекс рекомендацій з удосконалення управління міжнародною конкурентоспроможністю ПАТ «Мотор Січ» за рахунок залучення коштів у активізацію науково-дослідної діяльності та налагодження довгострокових науково-технічних зв’язків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23836
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шурмiл___.....2.pdf1,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.