Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23806
Назва: Управління вартістю підприємств харчової галузі на сучасному етапі її розвитку
Автори: Бойко О. М.
Теми: управління вартістю
підприємство
оцінка вартості
фінансовий стан
аналіз
структурно-функціональна модель
стратегія управління вартістю
ринковий підхід
дохідний підхід
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Бойко О. М. Управління вартістю підприємств харчової галузі на сучасному етапі її розвитку : дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / О. М. Бойко. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є узагальнення та розвиток теоретичних підходів й розроблення практичних рекомендацій щодо удосконалення управління вартістю суб’єкта господарювання в сучасних умовах. Для досягнення поставленої мети використано такі методи наукового пізнання: метод узагальнення та систематизації, аналізу, кластерного аналізу, структурно-функціонального моделювання, метод побудови таблиць чутливості, концепцію збалансованої системи показників, метод прогнозування фінансових даних. Використано програмні продукти: MS Office, Statistica, Ramus Educational. У результаті дослідження узагальнено теоретичні основи управління вартістю підприємства, проаналізовано стан та проведено оцінку вартості підприємств харчової галузі, розроблено структурно-функціональну модель процесу управління вартістю підприємства, розроблено стратегію управління вартістю підприємства у сучасних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23806
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Ф)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+Бойко О. М........2.pdf1,65 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.