Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23634
Название: Вдосконалення методичного підходу до визначення типу організаційної культури
Авторы: Лепейко Т. І.
Баркова К. О.
Ключевые слова: організаційна культура
підприємство
менеджмент
анкетування
кваліфікація
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Лепейко Т. І. Вдосконалення методичного підходу до визначення типу організаційної культури / Т. І. Лепейко, К. О. Баркова // Український журнал прикладної економіки. – 2020. – №1. – Том 5. – C. 93–100.
Краткий осмотр (реферат): В даній науковій статті, у першу чергу було дано визначення терміну «організаційна культура» та представлено попередні праці авторів стосовно даної тематики. Далі розглянуто актуальність даної проблеми та доцільність проведення аналізу із подальшим вдосконаленням. Було дано визначення терміну «опитування» та проаналізовано поточну ситуацію. Аналіз останніх досліджень і публікацій дав основу нашим дослідженням. Окрім того було виявлено, що існуюче анкетування є дещо застарілим та потребує сучасного вдосконалення для того, щоб бути дійсно ефективним. Разом з тим було прийнято рішення залишити раніше запропоновану концепцію опитування, бо вона повністю відповідає сучасним потребам респондентів та не протирічить запропонованими автором вдосконаленням. До того ж було прийнято до уваги різноманіття підприємств як за розміром так і за пропонованою продукцією або послугою у майбутніх впровадженнях даного анкетування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23634
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лепейко_Баркова визначення типу ОК.pdf715 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.