Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23633
Название: Розробка матриці сумісності між організаційною культурою та стратегією підприємства
Авторы: Лепейко Т. І.
Баркова К. О.
Ключевые слова: організаційна культура
стратегічне планування
сумісність стратегії
підприємство
культура
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Лепейко Т. І. Розробка матриці сумісності між організаційною культурою та стратегією підприємства / Т. І. Лепейко, К. О. Баркова // Вісник Одеського національного університету. – 2020. – № 2. – C. 93–98.
Краткий осмотр (реферат): Дана наукова стаття присвячена розробці матриці сумісності між організаційною культурою та стратегією підприємства. Було проведено аналіз останніх досліджень та публікацій, на основі яких сформовано необхідність подальших досліджень даної тематики та виділено основні проблеми. Для більш повної характеристики було розглянуто типи організаційної культури, які знайшли відображення в більш ранніх роботах та представили типи стратегій, які вже були узагальнені у попередніх публікаціях авторів. Це дало змогу побудувати базу дослідження та виявити зв’язок між цими двома поняттями. Як результат, було представлено матрицю сумісності, яка детально демонструє залежність результату впровадження тієї чи іншої стратегії від характеристик існуючої культури. Окрім того, дано пояснення до кожного блоку виходячи з результатів проведеного нами аналізу та обґрунтовано практичну значимість дослідження.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23633
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лепейко_Баркова_Стаття.pdf605,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.