Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23632
Название: Визначення рівня організаційної культури підприємства за допомогою методу опитування
Авторы: Лепейко Т. І.
Баркова Е. А.
Ключевые слова: організаційна культура
підприємство
персонал
мотивація
ринок
діагностика
анкетування
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Лепейко Т. І. Визначення рівня організаційної культури підприємства за допомогою методу опитування / Т. І. Лепейко, К. О. Баркова // Бізнес Інформ. – 2020. – № 2. – C. 473–479.
Краткий осмотр (реферат): Метою статті є дослідження питання визначення рівню організаційної культури за допомогою методу опитування. Насамперед було розглянуто та обгрунтовано актуальність даного питання. Це дозволило визначити важливість нашого подальшого дослідження та підтвердити необхідність у даній інформації. Окрім того було описано попередні дослідження, які надали необхідну базу для предмету вивчення. Після цього було розглянуто та детально описано різні методики оцінки організаційної культури, які були запропоновані у різноманітних періодах часу згідно із тогочасними потребами. Разом з тим було представлено існуючу анкету щодо виявлення рівня організаційної культури, яка підходить для не витратного та достатньо швидкого використання, сформовані та детально описані недоліки даного методу. Після цього автори запропонували вдосконалену анкету, яка включає економічно та соціально покращені питання, а також перебудовану систему підрахунку результатів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23632
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
business-inform-2020-2_0-pages-473_479.pdf273 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.