Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23356
Назва: Інформаційні технології оптимізації роботи приватного блокчейн за допомогою вибору алгоритму консенсусу
Автори: Золотарьова І. О.
Плеханова Г. О.
Теми: блокчейн
корпоративна мережа
алгоритм консенсусу
приватна мережа блокчейн
Ethereum Blockchain
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХУПС ім. І. Кожедуба
Бібліографічний опис: Золотарьова І. О. Інформаційні технології оптимізації роботи приватного блокчейн за допомогою вибору алгоритму консенсусу / І. О. Золотарьова, Г.О. Плеханова // Системи обробки інформації : зб. наук. праць. – Х. : ХУПС ім. І. Кожедуба, 2020. – Вип. 1. – С. 107-114.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуто проект з відкритим кодом Ethereum Blockchain, що є одним з найпопулярніших представників блокчейн-технологій. В своїй канонічній реалізації Ethereum працює як відкрита публічна децентралізована система, що базується на алгоритмі консенсусу PoW та дозволяє користувачам керувати власною криптовалютою, розробляти та розгортати розумні контракти на базі EVM (Ethereum Virtual Machine), взаємодіяти з розумними контрактами інших користувачів. Оскільки такий алгоритм не задовольняє вимогам більшості корпоративних проектів на базі Ethereum Blockchain, був проведений порівняльний аналіз найпопулярніших алгоритмів консенсусу і на основі результатів цього аналізу проведена оптимізація роботи приватного блокчейн за допомогою вибору алгоритму консенсусу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23356
Розташовується у зібраннях:Статті (ІС)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Золотарьова, Плеханова_.pdf485,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.