Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23137
Название: Розвиток інтернет-маркетингу та його вплив на підприємницьку діяльність
Авторы: Бутенко Д. С.
Кінас І. О.
Ключевые слова: цифрова економіка
цифровізація
інтернет-маркетинг
інернет-торгівля
інтернет-комунікації
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Бутенко Д. С. Ровиток інтернет-маркетингу та його вплив на підприємницьку діяльність / Д. С. Бутенко, І. О. Кінас // Регіональна економіка та управління. – 2020. – 1 (27). – С. 50–55.
Краткий осмотр (реферат): В статі розкрито зміст поняття «цифрова економіка». Проведено аналіз динаміки цифровізації в Україні та Світі. Виокремлено основні складові інтернет-маркетингу. Розглянуто зміст, завдання та методи маркетингових досліджень. Перелічено їх переваги та недоліки у порівнянні з традиційними методами дослідження. В роботі проведено узагальнення існуючих підходів щодо сутності понять Інтернет-маркетинг та Інтернет-торгівля; аналіз динаміки Інтернет-торгівлі в Україні; визначення переваг та недоліків застосування Інтернет-маркетингу в підприємницькій діяльності; виокремлення інструментів Інтернет-маркетингу; пошук шляхів їх застосування. Розкрито сутність поняття «інтернет-комунікації» та розглянуто їх види. Визначено роль інтернет-торгівлі в розвитку підприємництва. Представлено прогноз обсягів інтернет-торгівлі в Україні. У статті доведено, що безперервний розвиток глобальної мережі Інтернет надав можливість використовувати принципово нові інструменти в економіці, що призвело до появи нового виду економіки – цифрової економіки. Одним з напрямків цифрової економіки є інтернет-маркетинг. Він також стримко розвиваєтся та має безумовні перспективи, як в Україні, та і в Світі в цілому. Головною причиною його розвитку є здатність забезпечити високу ефективність підприємницької діяльності. Це відбувається за умов використання усіх складових інетернет-маркетингу, а саме: маркетингові інтернет-дослідження; маркетингові інтернет-коммунікації та інтернет-торгівлі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23137
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бутенко Кінас.pdf244,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.