Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22999
Название: Планування відновлення діяльності банків як напрям мінімізації ризику зміни їх фінансової стійкості
Авторы: Безродна О. С.
Ключевые слова: банки
фінансова стійкість
ризики
планування
відновлення діяльності
Дата публикации: 2020
Издательство: ХТЕІ КНТЕУ
Библиографическое описание: Безродна О. С. Планування відновлення діяльності банків як напрям мінімізації ризику зміни їх фінансової стійкості / О. С. Безродна // Фінансово-економічна інтеграція України: вплив на соціально-економічний розвиток держави та регіонів : матеріали наукового круглого столу, 28 квіт. 2020 р. / Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ. – Х., 2020. – С.5-7.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто особливості розроблення планів відновлення діяльності банків як інструментарію реагування на ймовірні кризові процеси, що негативно впливають на рівні їх фінансової стійкості. З позиції основного призначення планування відновлення діяльності банків для забезпечення фінансової стійкості банківської системи та управління ризиками, які впливають на зниження її рівня за умови настання стресових ситуацій, визначено необхідність обов’язкового виконання умов для усіх банків щодо розроблення таких планів. Надано рекомендації з уточнення структури та строків подання планів відновлення діяльності вітчизняними банками.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22999
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Безродна_О.С._тези.pdf689,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.