Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22497
Название: Чинники внутрішнього середовища стратегічного розвитку підприємства
Авторы: Козлова І. М.
Костіна О. М.
Ключевые слова: внутрішнє середовище
чинники внутрішнього середовища
підприємство
системний підхід
підсистема
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Козлова І. М. Чинники внутрішнього середовища стратегічного розвитку підприємства / І. М. Козлова, О. М. Костіна // Інтелект ХХІ. – 2019. – № 3. – С. 60–66.
Краткий осмотр (реферат): У статті наголошується на необхідності ретельного вивчення впливу чинників внутрішнього середовища стратегічного розвитку підприємства. Зазначено, що у відповідності із системним підходом до управління, підприємство, як відкрита система, функціонує й розвивається завдяки наявності в ньому певних складових, які і являють собою його внутрішнє середовище. Досліджено теоретичні аспекти щодо визначення сутності внутрішнього середовища підприємства, що дозволило виокремити основні його характеристики з точки зору сучасних поглядів науковців. Проведено аналіз підходів різних авторів до розгляду складових внутрішнього середовища підприємства. Виділено основні підсистеми внутрішнього середовища підприємства та їх найважливіші чинники з урахуванням системного підходу. Стверджується, що значення внутрішніх чинників підприємства визначається їхніми взаємовідносинами, впорядкованістю та ефективністю використання. Взаємозв’язок цих складових є обопільним і достатньо складним.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22497
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.