Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22148
Title: Технології комп'ютерного дизайну: методичні рекомендації до лабораторних робіт студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Климнюк В. Є.
Keywords: растрові зображення
Adobe Photoshop
маски
шари
корекція зображень
ретуш
оптимізація зображень
анімація
Issue Date: 2019
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Технології комп'ютерного дизайну. Методичні рекомендації до лабораторних робіт студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. В. Є. Климнюк; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (1,37 МБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. - 82 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Запропоновано завдання, пов'язані з різними технологіями комп'ютерного дизайну. Наведено рекомендації щодо їх виконання у середовищі Adobe Photoshop СС та поглиблення набутих у межах лекційного курсу компетентностей, знань, умінь та навичок. Подано перелік літератури, необхідної для виконання завдань, та додатки, що містять довідкову інформацію. Рекомендовано для студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22148
Appears in Collections:Методичні матеріали (КСіТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019 - Климнюк В Є.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.